Onderhoud

Voor een professioneel onderhoud van uw cv-installatie met service en vakmanschap ben je bij Vander Hoeven aan het juiste adres.


Het onderhoud van uw cv-ketel is niet alleen wettelijk verplicht sinds 1 juni 2007, het zorgt ook voor een goed rendement en verbruik, minder energie en CO2 uitstoot. De verwarming van uw woning is immers goed voor 50% tot 70% van uw energierekening. Daarom is het ook belangrijk om een onderhoud op uw cv-ketel te laten uitvoeren. Zuinig stoken is belangrijk voor uw budget en zorgt ook voor een optimaal rendement. Een goed onderhouden cv-ketel gaat langer mee en verminderd het risico op storingen en pannes.


Wij zijn in het bezit van geregistreerde attesten en uitgerust met de meest recente apparatuur. Zo kan U erop vertrouwen dat dit nauwkeurig gebeurd en dat je in orde bent voor uw verzekering.

Een onderhoud is verplicht voor:

  • Gas – 2 jaarlijks
  • Mazout – jaarlijks


Wij hebben ook nog enkele tips om uw cv-ketel in topconditie te houden, zodat U kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis:

  • Wanneer U een tikkende verwarming heeft, moet U uw CV ontluchten. De geluiden in de leidingen duiden namelijk op lucht.
    U kunt zelf de verwarming ontluchten met een ontluchtingssleuteltje.
    Begin bij de radiator die op het laagste punt in het huis staat en werk dan naar boven toe.
  • Wanneer een radiator niet opwarmt of niet volledig warm is, dan kan dit ook aan lucht in de radiatoren of in de buizen liggen.
    Wanneer na het ontluchten uw radiator nog niet warm wordt, kan dit liggen aan de kraan van de radiator of toch aan de cv-ketel.


Maak een afspraak voor onderhoud

Maak uw keuze